inloopavond over energiepark heeten

 

Om het park in Heeten van de grond te laten komen wordt de energiecoöperatie Endona U.A. (Energie door natuurkracht) opgericht. Endona streeft naar maximale betrokkenheid van de lokale bevolking bij het plan en is zeer benieuwd naar de verschillende meningen. Om die reden wordt deze inloopavond samen met Bureau Eelerwoude, dat betrokken is bij het inrichtingsplan van het park, georganiseerd.

 

Het is de bedoeling is dat inwoners van Heeten en omstreken als lid van de coöperatie Endona kunnen investeren in het zonnepanelenpark en daarmee kunnen bijdragen om duurzame stroom te produceren voor het dorp Heeten.

Voor meer informatie en om kennis te maken met initiatiefgroep ben je van harte welkom op donderdag 26 maart, tussen 19.00 uur en 21.00 uur in het Trefpunt, tijdelijk in het gebouw van de voormalige Rabobank aan het Dorpsplein te Heeten.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.