in beeld het kampioenschap van kwiek

De handbaldames van Kwiek hebben het geflikt. Zaterdag werd de ploeg kampioen in de Eerste Divisie op bezoek bij DSVD. Door puntverlies van de enige directe concurrent, Borhave, speelt de Raaltense formatie volgend jaar weer op het allerhoogste niveau in Nederland: de Eredivisie.

Johan Wolff was, na zijn bezoek aan de wedstrijd tussen Go Ahead Eagles en PSV, als een speer Deurningen vertrokken om het – toen nog mogelijke – kampioensfeest vast te kunnen leggen. Hij bleek niet voor niets gekomen, en dus maakte hij een fraaie fotoserie waarin de tranen van geluk veelvuldig vloeiden.

Nagenieten!

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.