iesselstars zoeken nieuwe danseressen

Voor meisjes die het leuk vinden om te dansen is er nog volop ruimte in de jongste groep, de minioren. De huidige groep meisjes wordt namelijk opgesplitst in 2 groepen: een groep 4-5 jarigen, waar een showdans (op een thema, zie ook op de foto) wordt aangeleerd en een groep 6-7 jarigen, waar een gardedans wordt aangeleerd.

Op maandag 16 maart a.s. organiseert de dansgroep een inloopavond in plaats van een training in het Kulturhus in Olst. Tijdens deze speciale avond wordt er een warming up gedaan en wordt er zelfs een kort dansje gemaakt. Er worden diverse pasjes aangeleerd tijdens deze avond. Dit alles onder leiding van de opgeleide trainsters. Het dansen bij de dansgarde Iesselstars is een echte sport, waarbij lichaamsbeweging in combinatie met muziek en ritmegevoel wordt gebracht. Ook vaders en/of moeders worden uitgenodigd om te komen kijken of het allemaal goed gaat, zij worden tevens apart even bijgepraat over het reilen en zeilen binnen deze dansgroep. Bovendien zien zij aan het eind van deze avond ook hoe de dans van de miniorengroep (thema Maja de Bij) van het afgelopen seizoen eruit zag. Zo krijgen ouders en de kinderen een goed idee van wat hun dochter(s) het komende jaar bij de Iesselstars gaat leren.

De inloopavond start om 18.30 uur en duurt tot ongeveer 19.15/19.30 uur. De Iesselstars trainen op de 2e verdieping in de zaal Deltion 2.

Voor vragen of meer informatie kunt u mailen naar iesselstars@hotmail.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.