Home / archiefcentraal / hvs lourenssen schond afspraken

hvs lourenssen schond afspraken

Het bestuur van de Huurdersvereniging Salland (HVS) heeft er alles aan gedaan, maar kon niet voorkomen dat voorzitter Willy Lourenssen afgezet moest worden. “Er zijn in de afgelopen maanden duidelijke onderlinge afspraken gemaakt over taken en verantwoordelijkheden. Deze afspraken werden door Willy veelvuldig geschonden.”

Tijdens een extra bestuursvergadering, eerder deze week, werd het besluit genomen. “Het is voor het bestuur van de huurdersvereniging een heel moeilijk besluit geweest om tot deze stap te komen. Willy Lourenssen heeft jaren veel betekend voor de Sallandse huurders en hun belangen. Het bestuur heeft veel waardering voor de passie en werklust waarmee Willy zich hiervoor heeft ingezet. Maar door zijn manier van leiding geven aan bestuur, vrijwilligers en medewerkers was de situatie onwerkbaar geworden.”

Lees ook

Inschrijving VechtdalTrail in Ommen geopend

OMMEN – Het was lang spannend, maar met de aangekondigde versoepelingen vanaf 30 juni lijkt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.