huurdersvereniging stuurt voorzitter weg

Willy Lourenssen in met onmiddellijke ingang uit huurdersverenging Salland gezet. De voorzitter van bestuur kreeg vanmorgen een brief waar hem dat meegedeeld werd. Lourenssen vecht het opzeggen het lidmaatschap aan en heeft een advocaat in de arm genomen.

We hebben hem gevraagd naar de reden van de brief, of hij gebrouilleerd was met de bestuurders en nog veel meer, Lourenssen beantwoordt alle vragen met “op dit moment geef ik daar geen commentaar op”. Hij gebruikte wat meer woorden op de vraag ‘wat als de rechter je straks eventueel gelijk geeft, want dan kom je toch terug in een gek bestuur, waar ze je niet moeten.’ “Dat is een interessante gedachten-exercitie”, aldus Lourenssen, en op de suggestie of er dan anderen zouden moeten opstappen herhaalt Lourenssen dat.

We zijn op zoek naar een reactie van de huurdersvereniging, maar die zijn nog niet zo makkelijk te bereiken.

Overigens staat er zaterdag een actie van de huurdersvereniging op de agenda: er worden bussen ingezet naar een manifestatie ‘tegen de huurexplosie’ in Amsterdam.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.