huiskes mode is helemaal klaar voor het voorjaar

Huiskes Mode gaat een stralend voorjaar tegemoet met een aantal nieuwe merken in de assortiment waaronder Bianca, Le Comte en Emily van den Bergh Blouses. “Vanaf deze zomer verkopen we ook ons eigen huismerk ‘Huiskes Mode’ basis shirts en tops in de basiskleuren”, vertelt Bertha Kosters.

De mode van het voorjaar is vrolijk, elegant en stijlvol. “Prachtig voor de zelfbewuste en eigentijdse vrouw. Denim van licht tot donker is niet weg te denken uit de collectie, net als de langer gedragen rok en jurkjes. Qua kleuren wisselen de koele blauwtinten mooi af met zachte pastelachtige kleuren en warme tinten zoals aardbeiroze.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.