hoofdtrainer demmers we blijven erin

Trainer Dennis Demmers staat dinsdag voor het eerst als hoofdtrainer voor de groep bij Go Ahead Eagles. De Deventenaar neemt het stokje over van Foeke Booy die gisteren werd ontslagen na de vijfde nederlaag op rij in de eredivisie.

In gesprek met RTV Oost zegt de voormalig assistent van Booy dat hij niet vindt dat hij solidair met Booy had moeten zijn en ook zou moeten vertrekken omdat hij er al zat voordat Booy kwam en er toen al wat was neergezet in Deventer.

Hij pakt dan ook de kans om hoofdtrainer te worden: “Uiteindelijk ben ik ook een Deventenaar en ik heb ook gezegd, als ik de kans krijg om hoofdtrainer te worden zou ik dat ook graag aanpakken. Alleen niet in deze situatie, maar ja die komt nu in één keer en ja, dan pak ik hem dus wel aan.”

Op de vraag of het gaat lukken om Go Ahead Eagles in de eredivisie te houden is Demmers duidelijk: “Ja, dat gaat lukken.” De ploeg staat momenteel op plek zeventien en moet nog twee plekken stijgen om zeker te zijn van nog een jaar eredivisie.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.