herinrichting perceel salland wonen

Salland Wonen heeft in samenwerking met Expedio Arbori en hoveniersbedrijf Binnenpoorte het perceel opnieuw ingericht. Dat was nodig omdat de Kastanjebomen zijn verwijderd.

De bomen leden aan de Kastanjebloedingsziekte. Salland Wonen startte in 2012 nog een samenwerking met Expedio Arbori uit Raalte om de bomen te behandelen waardoor ze een betere vitaliteit zouden moeten krijgen. De verwachtte resultaten bleven uit waardoor besloten is met het project te stoppen.

Bij het verwijderen van de bomen zou het beeld van het plein aan de voorzijde van het kantoor van Salland Wonen er sober uit gaan zien. Daardoor heeft Salland Wonen ervoor gekozen om de expertise van de twee groenbedrijven in te roepen. “ Enerzijds om een duurzame herinrichting qua bomen en groen te verkrijgen en anderzijds meer kleur en diversiteit in de beplanting terug te laten komen”, laat de woningbouwvereniging weten.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.