Home / archiefcentraal / henk holtmaat dank voor geweldige steun

henk holtmaat dank voor geweldige steun

Henk Holtmaat uit Mariënheem is met 3861 stemmen herkozen in het bestuur van Waterschap Groot Salland. “Door deze enorme steun ben ik van plek 3 doorgeschoven naar plek 2, wat zonder meer betekent dat ik per 1 januari 2016 ook zitting mag nemen in het nieuwe bestuur van het fusiewaterschap Groot Salland en Reest en Wieden,” laat Holtmaat weten.

“Graag wil ik alle de kiezers ,via deze weg heel hartelijk danken voor deze geweldige steun! Natuurlijk ga ik de komende jaren mijn uiterste best doen om het vertrouwen wat ik van zo velen heb gekregen waar te maken.”

Lees ook

Sportief en Gezond peiling in Raalte

RAALTE – De gemeente Raalte, GGD IJsselland en het Sportbedrijf Raalte vragen alle inwoners van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.