Home / archiefcentraal / helikoptervluchten dedemsvaart natuurlijk

helikoptervluchten dedemsvaart natuurlijk

. “Hoe gaaf is dat?!” Wiet vervolgt: “We hebben het professionele bedrijf Helicentre uit Lelystad bereid gevonden om gedurende tweede pinksterdag boven het Kotermeer en Dedemsvaart diverse rondvluchten te verzorgen. Maar ook wil de organisatie van het festival binnenkort een paar ferry vluchten verloten onder hun facebookpagina volgers! De winnaars kunnen gratis met de Robinson R44 helikopter meevliegen vanaf Lelystad naar Dedemsvaart en terug.

Op de vraag wat mensen moeten doen om kans te maken op een rondvlucht zegt Wiet “Houd simpelweg onze facebookpagina ‘Dedemsvaart Natuurlijk’ in de gaten en/of kijk voor de laatste ontwikkelingen op onze website www.dedemsvaartnatuurlijk.nl “Hier posten we snel meer informatie over de voorwaarden van deelname”,- en zeg nu zelf, wie wil er nou niet een helikopter ferry vlucht willen winnen?”

Datum: maandag 25 mei 2015

Vluchten: vanaf 11.00 uur

Locatie: Recreatieplas Kotermeerstal te Dedemsvaart

Prijzen: 50,00 euro per ticket (op = op)

Vluchtduur: 6 minuten (Het is mogelijk om met 3 personen tegelijk te vliegen)

Tickets kunnen besteld worden bij Multimediashop, Julianastraat in Dedemsvaart

Lees ook

Sportief en Gezond peiling in Raalte

RAALTE – De gemeente Raalte, GGD IJsselland en het Sportbedrijf Raalte vragen alle inwoners van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.