heino gaat strijdend ten onder

VV Heino wist vanmiddag niet te winnen van Rigtersbleek. De bezoekers waren met 1-2 te sterk voor de mannen van Marc Lobbert.

In de openingsfase was Rigtersbleek de bovenliggende partij. Binnen een half uur stonden de bezoekers op een 0-2 voorsprong op Sportpark de Kampen in Heino. Na rust wist Heino meer van zich af te bijten wat resulteerde in mogelijkheden op de aansluitingstreffer. Na een uur spelen wist Robin Gerritsen het net te vinden namens VV Heino en bracht de spanning terug in de wedstrijd. Heino kreeg ook na de aansluitingstreffer kans op de gelijkmaker maar benutte deze mogelijkheden niet, waardoor de thuisclub met 1-2 verloor.

Heino blijft ondanks de verliespartij van vanmiddag op een keurige 6e plaats staan in 1E. Volgende week gaat VV Heino op bezoek bij De Zweef uit Nijverdal. Een echte kraker tussen twee clubs uit de middenmoot van de competitie. In Nijverdal zal er om 14:00 worden afgetrapt.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.