heeten vertrekt zonder punten uit epe

S.V Heeten verloor vanmiddag de uitwedstrijd tegen Epe. De ploeg van Marco Onderberg ging met 1-0 onderuit.

De oefenmeester van Heeten was na afloop van de wedstrijd niet teleurgesteld in zijn ploeg. “Dit was gewoon een terechte nederlaag. De spelers van Epe zijn verder ontwikkeld en we maakten geen enkele aanspraak op de overwinning. Een gelijkspel was ook teveel geweest.” Heeten wist het achterin een lange tijd dicht te houden maar toch kreeg het in het laatste kwartier van de wedstrijd een tegengoal te verwerken. S.V Heeten begon te forceren maar dat resulteerde bijna in tegengoals. “We begonnen achterin 1 op 1 te spelen en dat was een groot risico. Ze kregen daardoor enkele grote mogelijkheden en meer ruimte, maar we hebben vanmiddag goed verdedigd. We hebben meer moeite met scoren, dan met verdedigen” aldus Marco Onderberg, trainer van SV Heeten.

Heeten staat 9e in 3B en ziet de ploegen onder zich steeds dichterbij komen. Volgende week zal Heeten punten moeten pakken tegen Activia om de concurrentie achter zich te houden. Activia speelde dit weekend gelijk tegen koploper Turkse Kracht en zal door deze remise zelfverzekerd aan de aftrap verschijnen. De wedstrijd tussen Heeten en Activia vind plaats op Sportpark de Schoapenwiede.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.