heeten pakt een punt bij de koploper

Heeten heeft zondagmiddag een verdienstelijk gelijkspel behaald tegen koploper Turkse Kracht. Hoewel Heeten lang op voorsprong stond, kon trainer Marco Ondermerg niet minder dan blij zijn met een gelijkspel.

“Hier teken je vooraf natuurlijk voor”, doelt Heeten-trainer Onderberg op de kwaliteiten én status van Turkse Kracht in 3B. “Toch hadden het ook drie punten kunnen zijn hoor, maar aan de andere kant kregen zij ook nog een aantal goede kansen om de winnende treffer te maken.” Het verslag van Onderberg maakt duidelijk dat Heeten mogelijkheden op meer had gehad, maar dat het blij is met een punt.

Vlak na rust scoorde Jordy van Dartel de belangrijke openingstreffer voor de bezoekers. Volgens Onderberg had zijn ploeg al eerder een “goede kans” om de score te openen. Op basis daarvan vond de trainer de voorsprong ook terecht. “Zij hadden tot dan toe ook niet zoveel in te brengen dus ik vond het in ieder geval geen onterechte voorsprong.”

Toch kwam Turkse Kracht nog langszij. “Ondanks het feit dat we het lang volhielden en zij steeds meer begonnen te zeuren tegen elkaar had ik er vrede mee dat ze de gelijkmaker binnenschoten. Alhoewel we ze wel aardig in de tang hadden hoor. Maar het is simpelweg een enorm kwalitatieve ploeg.”

Met een punt voor beide teams mag vooral Heeten blij zijn. De ploeg van Onderberg neemt nu een beetje afstand van de degradatiezone, terwijl bij verlies Albatross dichterbij was gekomen. Turkse Kracht zag ook nummer twee Columbia gelijk spelen en ziet daardoor alleen Colmschate dichterbij komen. Volgende week vecht Heeten een rechtstreeks duel uit met directe concurrent Albatross en gaat Turkse Kracht op bezoek bij nummer laatst Sallandia.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.