hans wopenreis over bezielend leiderschap

Op woensdag 22 april organiseert het Spiritualiteitscafé Raalte een avond over bezielend leiderschap. Hans Wopenreis zal een lezing verzorgen, waarna er gelegenheid is voor vragen en discussie. De avond zal plaatsvinden bij Pandora in Heeten.

De essentie van leiderschap is immers dat je beginpunt durft te zijn. Dat je de volle verantwoordelijkheid neemt voor jezelf en voor de werking die je hebt op je omgeving. Dat je het waagt om het verschil te maken, het verschil wat je als uniek individu per definitie in je draagt. En dat je de waarden waar jij voor staat, de bezieling van waaruit jij leeft en werkt, tot in de stof van het dagelijks bestaan volgt en zo concreet mogelijk probeert te maken. Over dit en veel meer zal Hans Wopenreis spreken.

De lezing begint om 20.00 uur en zal duren tot ongeveer 22.00 uur. Kosten voor toegang zijn 10 euro inclusief koffie en thee. Aanmelden kan tot 15 april via e-mailadres: spiritualiteitscafe@gmail.com.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.