handbalkwiek2 wint ruim van nieuw heeten

Zondagmiddag stond er in de Tweede Divisie de wedstrijd tussen Kwiek 2 en Nieuw Heeten op het programma. Nieuw Heeten kon in de eerste helft niet imponeren en zag de Raalter dames snel uitlopen na een 14-7 met rust. In de tweede helft probeerde Nieuw Heeten nog wel terug te komen in de wedstrijd, maar dit bleek onbegonnen werk. In het laatste gedeelte van de wedstrijd wist Kwiek2 nog wel verder uit te lopen. Al was op dat moment de wedstrijd eigenlijk al beslist. Eindstand 26-12

In de eerste minuten van de wedstrijd moesten beide teams nog in de wedstrijd komen, maar toen er eindelijk gescoord werd was vooral Kwiek 2 uitermate effectief in de afronding. Na 10 minuten spelen had Kwiek 2 al een voorsprong van 6 punten. Nieuw Heeten zat in de eerste helft totaal niet in de wedstrijd. De scherpte onbrak en waren zeer slordig in de opbouw, en als de dames wel de kans kregen stond de keeper van Kwiek in de weg. In het vervolg van de eerste helft bleef het verschil het zelfde en gingen de Raaltenaren de kleedkamer in met een 14-7 voorsprong.

Nieuw Heeten heeft waarschijnlijk een donderspeech gekregen van de coach, want hij was in de eerste helft helemaal niet tevreden over zijn team. De dames hadden de boodschap begrepen en stonden in dekking ijzersterk. Met een offensieve dekking wisten de Raaltenaren niet wat ze moesten doen en leek Nieuw Heeten terug te komen in de wedstrijd. Het gat was nog maar 4 punten na 5 minuten spelen. De dames wisten dit helaas niet vol te houden en Kwiek wist daar van te profiteren. Kwiek speelde op een hoog tempo en maakte het verschil al snel weer groter. na tien minuten spelen was het gat al negen doelpunten verschil en was de wedstrijd eigenlijk al gespeeld. Nieuw Heeten had vandaag moeite met scoren en konden ze het Kwiek niet moeilijk maken. In het vervolg van de wedstrijd bleef het verschil negen punten tot aan de de 25e minuut. Daarna liep Kwiek2 nog wel verder uit, maar dat was eigenlijk alleen nog maar voor de statistieken. EIndstand 26-12

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.