handbalhaarle verliest nipt

Zaterdagavond stond er in de Hoofdklasse B de wedstrijd tussen Haarle en Fortissimo2 op het programma. Haarle kon de punten goed gebruiken, maar slaagde hier niet in. De dames verloren nipt met 22-24.

Haarle stuurde ons dit verslag op:

“Na de gelijkspel tegen Wessels Keukens/Pacelli voor de vakantie stond vandaag de wedstrijd tegen GOconnectIT/Fortissimo DS2 op het programma. Om in veiligere havens terecht te komen moest deze wedstrijd gewonnen worden. Door wintersportvakantie en blessures begonnen wij met een andere opstelling dan normaal. Mede hierdoor konden wij niet goed in de wedstrijd komen. Er gebeurde te weinig in de aanval en de verdediging stond niet goed. De wedstrijd begon gelijk op maar na vijf minuten spelen hadden wij geen grip op de opbouwers van Fortissimo. Zij liepen te makkelijk door de verdediging heen en in de aanval konden wij dit niet goed maken. Er was één periode in de eerste helft dat wij weer tot voorsprong kwamen door mooie aanvallen en breaks, maar ook deze voorsprong werd snel weggegeven. “

“De tweede helft startten wij mij een aanpassing in de opstelling die goed uitpakte. Er was meer druk vanuit de aanval waardoor wij sneller tot score kwamen. De grip op de aanval van Fortissimo was er echter nog niet, waardoor wij niet tot voorsprong wisten te komen. Vijf minuten voor het einde van de tweede helft kwamen wij goed terug tot een verschil van één doelpunt. Dit werd echter snel verstoord door een twee minuten tijdstraf aan onze kant en een penalty. Goed om te zien was dat Marthe Geuijen na een jaar herstel van een kruisbandblessure weer haar eerste twee doelpunten maakte en heeft laten zien dat ze weer helemaal terug is. Eindstand 22-24.

We gaan er hard voor vechten om de laatste wedstrijden te winnen, om in de hoofdklasse te kunnen blijven handballen. Volgende week staat de thuiswedstrijd tegen Heeten op het programma. Wederom een hele belangrijke wedstrijd voor behoud in de hoofdklasse. We hopen dan op weer veel steun en aanmoediging vanaf de tribune. “

Scores:

Christy van Breen 1, Anique Besten 2, Marlijn Besten 4, Leonie Vloedgraven 7, Iris Kemper 2, Marthe Geuijen 2, Darlene Cents 2, Elien Spijkerman 2.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.