handbal wesepe maatje te groot voor haarle

In de Hoofdklasse B was er zaterdagavond de derby tussen Wesepe en Auto Service/ Haarle. Haarle wat op dit moment onderin de competitie bungelt kon niet stunten en verloor ruim van Wesepe. Na zestig minuten spelen stond er 26-14 op de borden.

Haarle gaf ons het volgende beeld van de wedstrijd: “De wedstrijd startte erg goed aan onze kant, we konden de rust goed bewaren in de aanval door rond te spelen met druk en te wachten tot er kansen kwamen. Deze kansen werden afgerond en aan de andere kant stond onze verdediging goed waardoor we na tien minuten spelen op een voorsprong van 2-5 kwamen. Na deze tien minuten werd er door ons niet meer gescoord en wist Wesepe de achterstand snel in te halen waardoor een ruststand van 12-6 op het scorebord verscheen. “

“De tweede helft startte met een doelpunt aan onze kant en hadden we meer grip op de snelle aanvallen van Wesepe, maar een inhaalslag konden we niet maken. Veelal doordat er in de aanval te weinig gebeurde, de ruimte lag er wel maar deze werd vaak niet of niet goed benut. Er werden veel open kansen gemist waardoor we de aansluiting bij Wesepe niet meer konden vinden en zij uitliepen naar een ruime overwinning. “

Door deze nederlaag blijven de dames onderin de Hoofdklasse B staan. De dames moet nog wel een wedstrijd uitspelen tegen HVBS en waar nog steeds twee punten kunnen worden verdiend.

Scores:

Christy van Breen 5, Sharon Verschoor 1, Marlijn Besten 1, Leonie Vloedgraven 1, Sandra Heerink 1, Iris Kemper 3, Elien Spijkerman 1, Laura Bijvank 1

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.