Home / archiefcentraal / handbal overwetering doet haar plicht

handbal overwetering doet haar plicht

Zaterdagavond stond er in de Eerste Klasse de wedstrijd tussen Overwetering en Zwolle op het programma. De ploeg uit Olst speelde gisteren haar wedstrijd al, waar Groessen en Kwiek vandaag tegen elkaar speelde. De dames hadden gisteren geen moeite met Zwolle en wonnen ruim. Er werd met vier doelpunten verschil gewonnen. Overwetering was met 28-24 te sterk. Door deze overwinning lag de druk bij Kwiek 3 en Groessen.

De ploeg uit Raalte wist de topper te winnen waardoor zij naar een Eerste plek gingen. Overwetering is daardoor ook een plek gestegen en staat nu tweede. Volgende week staat er de topwedstrijd tegen Groessen op het programma,

Lees ook

KokkieBikes Hellendoornse bossentocht voor mountainbikers

LEMELERVELD – Cycling Lemelerveld presenteert op zondag 31 oktober de KokkieBikes Hellendoornse bossentocht. Er zijn …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.