handbal lhc verliest van hekkensluiter

Zaterdag stond er in de Hoofdklasse B de wedstrijd tussen LHC en HVBS op het programma. LHC uit Lemelerveld staat tweede en moet aan HVBS geen kind hebben . De ploeg staat op een laatste plaats en overwinningen zijn er maar weinig .LHC wat voor deze wedstrijd gedeeld tweede stond met Wijhe, beleefde een zeer slechte dag. De dames uit Lemelerveld kwamen niet in hun spel en wisten aanvallend weinig in te brengen. Ze verloren ruim met 21-13. Door deze nederlaag zakte LHC naar een derde plek, en is Voorwaarts uit Twello kampioen geworden.

Deze Nederlaag heeft ook gevolgen gekregen voor Haarle. De ploeg is gezakt naar de laatste plek en moet volgende week winnen, willen ze überhaupt een kans hebben om nog in de hoofdklasse B te blijven handballen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.