handbal haarle verliest in de laatste minuten

“Zaterdagavond stond de wedstrijd tegen Lettele DS1 op het programma. Een hele belangrijke, als deze gewonnen zou worden waren de kansen op nacompetitie groot waardoor we handhaving in de hoofdklasse zouden kunnen bereiken. We wisten heel goed wat er op het spel stond, toch begon de wedstrijd niet zoals gepland. Lettele liep makkelijk langs ons heen de eerste minuten en wij konden niet tot score komen. Hierdoor ontstond er al snel een voorsprong van 4-0 voor Lettele op het bord. Een mooie break van Anique bracht ons weer in de wedstrijd. Een aantal snelle aanvallen volgden waaruit mooie doelpunten vielen. Daarnaast hadden wij ook meer grip op de aanval van Lettele. Ruststand 12-9.” (ingestuurd door Haarle)

“De tweede helft startten we wederom met snelle aanvallen waardoor we na iets meer dan vijf minuten op een gelijke stand van 13-13 kwamen. Vervolgens was er een iets mindere periode maar deze was van korte duur. Met nog tien minuten te spelen zat de drive bij ons erin en scoorden wij vijf doelpunten achter elkaar. Nog zes minuten te gaan, in ons hoofd het feit dat we de wedstrijd rustig moesten uitspelen. Hierdoor gingen we zeker niet slechter handballen, een twee minuten tijdstraf nekte ons. Lettele kwam hierdoor snel terug naar een gelijke stand. Vervolgens werd er door ons gemist en door Lettele gescoord waardoor we in de laatste minuten verloren hebben. Eindstand 24-22. ”

“We hebben een hele goede wedstrijd gespeeld en kunnen daardoor tevreden terugkijken naar deze wedstrijd. Toch was het helaas weer niet genoeg. Daarnaast heeft HVBS, onze directe concurrent, ook nog eens gewonnen heeft waardoor wij nu genageld staan aan de laatste plaats. Volgende week zaterdag is onze laatste kans op nacompetitie mits HVBS verliest en wij winnen. Dit is eveneens de laatste competitiewedstrijd waarbij we hopen op veel steun en aanmoediging van het publiek. ”

Scores: Christy van Breen 5, Anique Besten 1, Sharon Verschoor 2, Marlijn Besten 6, Leonie Vloedgraven 1, Sandra Heerink 1, Iris Kemper 3, Darlene Cents 3

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.