handbal haarle kan niet stunten tegen wijhe

Verslag ingestuurd door Haarle:”Zaterdagavond trad de thuiswedstrijd tegen Keukenland/Wijhe DS1 aan. Zij staan op een tweede positie in de ranglijst, maar tijdens de uitwedstrijd werd er ook een goede wedstrijd neergezet door ons. We wilden ons eigen spel gaan spelen en een goed gevoel overhouden aan de wedstrijd ter voorbereiding op de twee belangrijke wedstrijden volgende week. We startten de wedstrijd redelijk goed, er werd lang niet gescoord aan beide kanten. We stonden fel te verdedigen, maar hadden nog niet voldoende grip op de breaks van Wijhe. Bovendien werden er kansen gemist en werd de ruimte in de aanval niet optimaal benut, waardoor er slechts drie doelpunten gemaakt werden in de eerste helft. Ruststand 3-11. “

“De tweede helft startten we goed, we begonnen met goede aanvallen waardoor het al snel 8-14 werd. Dit moesten we doorzetten om het goede gevoel uit de wedstrijd te halen. Helaas was er hierna ook een periode met veel balverlies waardoor Wijhe over ons heen kon lopen. Ook daarna konden we het tempo van Wijhe niet meer bijbenen. Vijftig procent van de doelpunten van Wijhe zijn gemaakt vanuit breaks, maar in de aanval-verdediging hebben we goede dingen laten zien waardoor we tevreden zijn met de neergezette wedstrijd. Het laatste kwartier kreeg keepster Lyan Hobert ook haar speelminuten en liet zien dat zij opgewassen is tegen de schoten van Wijhe met een aantal mooie reddingen. Zo wist zij onder andere een penalty te stoppen. Eindstand 15-30. ”

“Volgende week staan er twee hele belangrijke wedstrijden op het programma. Dinsdagavond spelen we een inhaalwedstrijd tegen HVBS uit, deze zullen we moeten winnen om degradatie te voorkomen. Bovendien is zaterdag de uitwedstrijd tegen Lettele waar we ook alles in de strijd zullen gooien om te winnen. ”

Scores: Christy van Breen 2, Sharon Verschoor 2, Marlijn Besten 3, Leonie Vloedgraven 2, Sandra Heerink 1, Marthe Geuijen 2, Darlene Cents 1, Elien Spijkerman 2

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.