handbal eerste klasse blijft zenuwslopend

In de Eerste Klasse zijn er drie teams die strijden om het kampioenschap. De gegadigden zijn Kwiek 3, Groessen en Overwetering.

Groessen

Gisteren speelden Groessen en Overwetering haar wedstrijd. De dames van Groessen waren ruim te sterk voor Broekland. De dames van Broekland moesten tussen het feesten bij Koale Kermse hun wedstrijd spelen, maar slaagden er niet in om te stunten. Na zestig minuten spelen stond er 24-17 op het scorebord in het voordeel van Groessen.

Overwetering en Kwiek 3

Ook speelde Overwetering gisteren haar wedstrijd. De ploeg wist met krappe cijfers te winnen. de dames waren met 22-20 te sterk voor E&A. Door deze overwinning kwamen de dames op 1 punt van Groessen .

Vandaag speelde Kwiek 3 haar wedstrijd tegen Zwolle. De Raalterploeg had geen kind aan zwolle en wist met enorme cijfers te winnen. De dames uit Raalte versloeg Zwolle met 28-15. Doordat alle teams wistten te winnen veranderd er niks aan de ranglijst. Kwiek 3 staat tweede, Overwetering staat derde en Groessen eerste. In de komende twee wedstrijden staan er geweldige affiches op het programma. Volgende week neemt Kwiek 3 het op tegen Groessen en in de laatste speelronde neemt Overwetering het op tegen Groessen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.