haarle wint met ruime cijfers van de gazelle

Haarle heeft met ruime cijfers gewonnen van De Gazelle. Al in de eerste helft werd duidelijk dat Haarle een relatief makkelijke middag ging krijgen. Zonder zich bovenmatig in te spannen was het duel voor rust al beslist. Vijf minuten voor tijd kon De Gazelle pas iets terug doen, maar toen was het kwaad al geschied.

De Gazelle draait dit seizoen heel matig terwijl de club vorig jaar nog in de derde klasse actief was. De degradatie van vorig seizoen zet zich dit seizoen voort. Met slechts tien punten uit de eerste vijftien duels was de opdracht voor Haarle duidelijk. Alleen met de volle buit kon de thuisploeg genoegen nemen.

Al in de eerste minuten kwam die gedachte tot uitvoering. In de derde minuut scoorde Darwin Neulen namelijk al het eerste doelpunt van de wedstrijd. Het bracht Haarle op voorsprong. Wellicht nog belangrijker was dat het de hoop op één doelpuntloos gelijkspel van De Gazelle direct aan flarden schoot. Toen Haarle vlak voor rust ook nog eens een penalty mocht nemen leek het verzet van De Gazelle gebroken. Te meer omdat Eli Nahuis dit buitenkansje benutte en de ruststand op 2-0 zette.

Ondanks dat de wedstrijd gespeeld leek te zijn kwamen beide ploegen na een kwartier weer het veld op. De Gazelle greep het tweede bedrijf aan om alsnog iets van de wedstrijd te maken. Haarle moest er vooral voor zorgen geen averij op te lopen. Erik Westendorp scoorde binnen tien minuten na rust de 3-0 en toen was het al helemaal over en sluiten. Kasper Kinds maakte er een kwartier voor tijd 4-0 van alvorens De Gazelle tien minuten later iets terug kon doen. Eindstand: 4-1.

Door de overwinning blijft Haarle meedoen in de middenmoot van de vierde klasse H. Na twee verliespartijen werd het ook weer tijd dat Haarle ging winnen. Volgende week staat er voor Haarle wederom een thuiswedstrijd op het programma. Dan komt Koninklijke UD op bezoek. De Gazelle staat inmiddels gedeeld laatste. Door de winst van IJsselstreek op Diepenveen is alleen het doelsaldo van de ploeg in nood nog beter dan de nummer laatst. Volgende week neemt De Gazelle het thuis op tegen Witkampers.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.