haarle in tweede helft ruim voorbij ulu spor

Haarle heeft zondagmiddag gedaan wat het moest doen. Als nummer drie in de Vierde Klasse H won het namelijk van de dlub die voorlaatste staat Ulu Spor. Van harte ging dat in eerste instantie niet. Bij rust was de stand nog 0-0, maar uiteindelijk liep Haarle uit naar 5-2.

De uitslag doet vermoeden dat Haarle een makkelijke middag had. Maar pas in minuut 67 viel het eerste doelpunt van dit treffen. Jari ten Have was de gevierde en belangrijke man aan de kant van de thuisploeg. Het bleek een voorbode voor een doelpuntenregen van Haarle.

Want via Eli Nahuis (twee keer), Rick Hobert en wederom Jari ten Have liep Haarle uit naar een comfortabele 5-0 voorsprong. Waarschijnlijk dacht de ploeg toen dat het de buit binnen had want daarna wist Ulu Spor nog twee keer tegen te scoren. Een smetje op de verdere goede middag voor Haarle dat door de overwinning de voorsprong op de achtervolgers behoudt. Daarnaast blijft Haarle in de nek van RDC hijgen om de tweede plek.

De drie achtervolgers van Haarle volgen de ploeg op twee punten. ABS, Diepenveen en Zwolle behouden druk op de nummer drie. Volgende week treft Haarle wederom een ploeg uit de onderste regionen. Dan wordt afgereisd naar nummer laatst IJsselstreek. Interessant voor Haarle is dat RDC thuis Diepenveen ontvangt. Een lastige pot, waardoor de tweede plek volgende week zomaar eens tot de mogelijkheden kan behoren.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.