grote verrassing bij toneelvereniging heeten

De Toneelvereniging in Heeten heeft woensdag en vrijdag weer haar jaarlijkse toneelstuk opgevoerd. En vrijdagavond was er een grote verrassing voor bezoekers uit Hattem. Door familieomstandigheden viel er vorig weekend een speler van de toneelgroep uit. Iemand uit Hattem, die vorig jaar hetzelfde stuk speelde, heeft die plaats ingenomen. En toen zijn ‘collega’s’ uit Hattem vrijdag kwamen kijken, zagen zij hun groepslid schitteren bij een andere vereniging.

Alle avonden waren uitverkocht en er kunnen rond de 200 man in zaal Bosgoed waar de uitvoering is. Vanavond (zaterdag) is de laatste uitvoering.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.