goed samenspel met bdata

Salland Zakelijk-lezers hebben ongetwijfeld het actieve BData wel eens opgemerkt. De ICT-specialisten uit Deventer maakten de afgelopen jaren een sterke groei door. Onlangs verhuisden zij, samen met moederbedrijf BWaste, naar het voormalige witte bankierspand aan de N348 in Eefde. “Een fantastische plek waar we efficiënt en prettig kunnen werken,” vertelt Mario Riesebeek.

Partner op het gebied van netwerk- en systeembeheer

In de regio werkt BData voor verschillende type bedrijven. “In principe maakt het voor ons geen verschil of een organisatie diensten verkoopt, of omvangrijke machines produceert en vermarkt. Wij zorgen voor de perfecte kantoorautomatisering. Als een organisatie draait, denk aan teams van 3 tot 100 medewerkers, zonder zich druk te hoeven maken over de ict, dan doen wij ons werk goed,” legt Mario uit. Samen met Frank Rekveld zijn de Raaltenaren het gezicht van BData. “Onze kracht zit ‘m in de complete ict: installatie, het beheer en onderhoud van een netwerk, servers, pc’s en verwante apparatuur.”

Unieke bos-villa geeft rust in hectiek

“Het nieuwe jaar zijn we gestart vanuit onze nieuwe locatie. De villa, die ooit dienst deed als postkantoor en later als villa voor de DSB-bankiers, ligt deels in het bos. Dankzij de enorme ramenpartij zien we de eekhoorns op een paar meter afstand door de lucht slingeren, terwijl we ons ondertussen buigen over complexe ict-vraagstukken.” De chique uitstraling van het pand staat ook in contrast met de laagdrempeligheid van Mario, Frank en het team. “Ons werk gaat over nullen en enen, maar wij spreken daarentegen juist begrijpelijke taal. Door ict-taal concreet en helder te vertalen, kunnen we beter sparren met onze opdrachtgevers. En dus onze dienstverlening nóg meer optimaliseren. We streven er iedere dag naar.”

Snel schakelen in krachtig samenspel

Frank: “We laten onze opdrachtgevers bij voorkeur aan het woord over ons. Dat deden we ook in onze advertentiecampagne de afgelopen jaren. Diverse klanten deelden hun ervaring met de lezer. Met de verhuizing krijgt ook onze campagne een andere vorm. Ons team komt meer in beeld. Met opdrachtgevers in de voetballerij is team wel passende beeldspraak, vind je niet? Goed samenspel, dat is de kracht.”

Bdata ICT Solutions BV

Zutphenseweg 42

7211 ED Eefde

T: 0570 – 611 540

E: info@bdata.nl

I: staging2.bdata.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.