go ahead eagles ontslaat foeke booy

Go Ahead Eagles heeft trainer Foeke Booy ontslagen. Daarmee slachtoffert de Eagles de trainer in verband met de slechte resultaten van na de winterstop. De Eagles verloor zaterdag tegen Vitesse haar vierde partij op rij en pakte na de winter nog maar zeven punten. Dat leidde tot rumoer bij de achterban. Maar dus ook tot onrust in de bestuurskamer.

Booy wilde nog wel verder. Zaterdag na het verlies tegen Vitesse: “Ik blijf vechten voor Go Ahead Eagles.” En: “Ik ben geen wegloper”. Maar vechten hoeft dus niet meer. En weglopen zal nu wel moeten.

Booy zou trouwens na dit seizoen toch niet terugkomen. Hij had al aangegeven zijn contract niet te willen verlengen. Booy kwam na Deventer na de promotie van de Eagles. Hij draaide een prima eerste seizoen. Maar dit jaar gaat het minder. Eagles staat voorlaatste en moet uitkijken dat Dordrecht niet langszij komt.

In de wandelgangen wordt Alfons Groenendijk als zijn opvolger genoemd. Groenendijk is vrij want die is pas op straat gezet bij het Roemeense Universitatea Cluj.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.