Home / archiefcentraal / gl spoorverdubbeling gaat als een slak

gl spoorverdubbeling gaat als een slak

GroenLinks-kandidaat Statenlid Robert Jansen uit Deventer wil dat de spoorverdubbeling tussen Deventer en Olst eindelijk wordt gerealiseerd. “Dit kleine stukje enkelspoor veroorzaakt al jaren treinvertragingen tussen Deventer en Zwolle. Het is de hoogste tijd dat het Kabinet en de provincie Overijssel vaart maken met het verbeteren van het openbaar vervoer op dit traject.”

Om de provincie op het goede spoor te helpen, heeft Robert Jansen symbolisch de schop alvast in de grond gezet. “De spoorverdubbeling gaat in het tempo van een slak. Op veel plekken zie je dat er al rekening is gehouden met de spoorverdubbeling. Hup, nu aan de slag!”, aldus GroenLinkser Jansen.

Lees ook

Waterschap geeft minder uit door corona en droogte

ZWOLLE – Waterschap Drents Overijsselse Delta (WDODelta) gaf vorig jaar bijna zeven miljoen euro minder …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.