gerard ekdom als 007 in de lantaarn

Na het succes van de 90’s Party met Mental Theo van vorig jaar komt Tafelronde 175 Hellendoorn/Nijverdal met een nieuw event: Incognito Hellendoorn. Op 14 maart zal De Lantaarn in Hellendoorn omgetoverd worden tot een grote feesttent met onder meer Gerard Ekdom achter de draaitafels.

Incognito Hellendoorn is het charity event van Tafelronde 175 waarbij de opbrengst naar een goed doel gaat. Dit jaar is Stichting Hulpfonds Hellendoorn het goede doel. Een stichting die zich inzet voor de mensen die tussen wal en schip vallen. Dit jaar wordt er geprobeerd geld in te zamelen met een themafeest. Het thema is “007 – dressed to kill”. Tickets kosten 50 euro, dat is all-inclusive, dus ook inclusief onbeperkt drinken.

“Incognito Hellendoorn is een evenement waar je een avond even helemaal iemand anders kunt zijn. Een avond om te genieten terwijl we samen ons inzetten voor andere mensen. Dat is het mooie aan Incognito Hellendoorn”, aldus Sjoerd Jan Reinders, mede organisator. “Dit jaar kiezen we voor het thema ‘007 – dressed to kill’ omdat James Bond een held voor velen is. Wij willen een luxueus dancefeest organiseren met een uniek thema waarbij mooie mensen zich voor een avond zelf een held kunnen voelen. En al die helden zetten zich samen in voor de helden van Stichting Hulpfonds Hellendoorn,” aldus Rutger van Zuidam.

Gerard Ekdom zal tijdens de 007 party zich samen met DJ Lars inspannen om goede beats en lekkere nummers te draaien. Mail naar sjoerd-jan@reindersatwork.nl voor meer informatie over de sponsorpakketten of koop je tickets direct online op tafelronde175.nl/incognito-hellendoorn.nl .

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.