Home / archiefcentraal / flair fashion what women want

flair fashion what women want

Het succes van Flair fashion is een sterke mix. Een goede basis en opvallende eyecatchers waarmee je met wat fantasie elke dag een andere style creëert. Gewoon afhankelijk van je mood, van het moment.

Want Flair blinkt uit in stukken die je graag aantrekt. Dingen waarvan je weet dat je er goed in uitziet, ook al heb je ze eventjes achteloos aangeschoten. Easy as that.

Flair is sterk in een garderobe die voor je werkt. Wat je ook te doen hebt. En dat is handig want een vrouw heeft dagelijks verschillende petten op. Dus heb je een multifunctionele garderobe nodig omdat je er op je werk scherp uit wilt zien en bij een diner voor twee, liever oogverblindend.

Flair snapt dat. Want Team Flair bestaat uit vrouwelijke adviseurs die, heel herkenbaar, soms zin hebben in super clasy, soms in comfortabel lazy. En precies daardoor krijg jij sprankelende items voorgeschoteld waar je wat mee kan. Niet te moeilijk, wel on trend en geïnspireerd op het internationale modebeeld. En niet geheel onbelangrijk, voor ieders portemonnee.

Looks zijn te zien op www.fullflair.nl.

Lees ook

StöppelCabana moet een blijvertje worden

Zomercarnaval buiten bij Bij Lampe met beachvolleybaltoernooi, muziek en entertainment RAALTE – StöppelCabana, het nieuwe …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.