finalisten sallands got talent 2015 bekend

De band The Attic, raptrio Oost Wanted, zanger/pianist Thomas Dozeman, zangeres Aline, muziektrio De Reisgenoot en de twee jonge zangeressen Isa en Jasmijn zijn zondag verkozen tot finalisten van Salland’s Got Talent.

Zondag vond in het HOFtheater de voorronde van Salland’s Got Talent plaats. Elf acts bezorgden het publiek een bijzonder mooie middag met zang, dans en rap. Het niveau van alle deelnemers was zeer hoog, hoger zelfs dan voorgaande jaren. Uiteindelijk heeft de jury zes acts doorgelaten naar de finale van op vrijdag 24 april.

Een deskundige jury, bestaande uit Monique Engel, Marije Beijer en Mariska Zwaart, beoordeelde de acts. Het niveau van de deelnemers lag zo dicht bij elkaar, dat de jury lang op zich liet wachten voor de uitslag. Uiteindelijk kondigde presentator Lars Henning de bovenstaande finalisten aan.

Tijdens de finale mogen alle finalisten twee acts doen. Het belooft een zeer muzikale avond te worden. Iedereen is welkom tijdens de finale om de deelnemers aan te moedigen. Tijdens de finale worden er twee prijzen weggegeven; een jury- en een publieksprijs. De winnaar van de juryprijs wint diverse optredens in het HOFtheater en/of plaatselijke festivals. De winnaar van de publieksprijs wint een workshop naar keuze om talent verder te ontwikkelen.

Kaartverkoop

Kaarten zijn te bestellen via de kassa van het HOFtheater (0572-361361) of via staging2.HOFinSalland.nl. De kassa is geopend van woensdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 12.30 uur en vanaf een half uur voor aanvang van een voorstelling. De kaarten voor de finale van Salland’s Got Talent kosten €5,-. Kijk voor meer informatie op staging2.HOFinSalland.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.