energy check hoeveel is energieleverancier waard

In energieland zijn veel particulieren, maar ook talrijke bedrijven erg trouw aan hun energieleverancier. Waarom eigenlijk? Is het gewenning, goede facturatie, een prettige contactpersoon, vertrouwen of gewoon gemak? Maar hoeveel procent of euro’s mag uw huidige energieleverancier duurder zijn dan een andere? Wie niet vergelijkt, krijgt nooit een scherpe prijs met de beste voorwaarden. Wie wel vergelijkt, kan gemiddeld genomen alleen al op de inkoop maar liefst 15% besparen. En wie wil dat nu niet?

Van alle bedrijven in Salland behoort ruim 85% tot het Midden- en Kleinbedrijf (MKB). Het zijn vaak bedrijven die niet beschikken over een eigen inkoper of iemand met een gedegen kennis over de energiebranche. Daarom nemen steeds meer MKB-bedrijven deel aan een inkoopcollectief van een energie-adviesbureau. Zo’n bureau heeft wel de kennis, connecties en ervaring om tijdens onderhandelingen de beste energieprijs en voorwaarden voor de klant te bedingen. Door de economische crisis is het voor veel bedrijven hard aanpoten om te overleven. Door mee te doen aan een inkoopcollectief kan er een mooie bezuiniging gerealiseerd worden op de energiekosten.

Energieleveranciers hebben namelijk graag veel klanten met een groot volume in een keer en dat is de kracht van een inkoopcollectief.

Een energie-adviesbureau dat al meer dan tien jaar lang ondernemers deskundig en onafhankelijk ondersteunt bij energievraagstukken is Energy-Check uit Zwolle. Het team van Energy-Check heeft een zeer gevarieerde studie- en werkachtergrond, waaronder elektro- en gastechniek, bouwkunde en bedrijfskunde, installatietechnologie en marketingcommunicatie. Met deze brede ervaring en kennis biedt Energy-Check verschillende diensten aan, zoals de inkoop van energie, factuurcontrole, energiemonitoring en energiescans.

Albert Berends is één van de energieconsultants bij Energy-Check: “Voor ondernemers uit Zwolle en omgeving zijn wij een inkoopcollectief aan het opzetten”. In 2015 willen wij zoveel mogelijk bedrijven enthousiasmeren om deel te nemen aan dit collectief. We zitten om de hoek om alle vragen op het gebied van energie te beantwoorden en daarnaast besparingen te realiseren. Deze besparing kan gerealiseerd worden bij de energieleverancier, netbeheerder, meetbedrijf of bij de belastingdienst. Niet alleen in het eerste jaar maar ook in de jaren erna blijft u als deelnemer genieten van het voordeel van minder verbruik en/of minder kosten. Wie interesse heeft, hoeft alleen nog maar informatie aan te leveren en wij nemen het hele inkooptraject voor energie over”.

Ontdek hoeveel u op uw energiekosten kunt besparen en neem contact op met:

Energy-Check

Aagje Dekenstraat 51

8023 BZ ZWOLLE

T: 038 – 45 78 445

E: info@energy-check.nl

I: staging2.energy-check.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.