ed struijlaart geeft huiskamerconcert in olst

Ed Struijlaart geeft zondag 22 maart een huiskamerconcert bij Culture Club de Haere. Als negenjarige kreeg Ed Struijlaart van zijn ouders zijn eerste gitaar. Eric Clapton en Jimi Hendrix waren zijn helden. Rond zijn achttiende speelde Ed voor het eerst in een band. In de jaren die volgden ontwikkelde hij zich, als frontman van de band Stud Muffins, steeds meer als songwriter.

In 2010 deed Ed Struijlaart iets waar veel mensen van dromen, maar wat weinigen doen: hij gaf zijn vaste baan op, net als zijn lease-auto en zijn huis. Hij ging terug naar zijn ouderlijk huis om zich volledig op zijn muziek te storten.

Dat was een goede zet: hij werd genomineerd voor een 3FM Award en stond met zijn band op Concert at SEA, Noorderslag en mocht op tournee met Bløf. In oktober 2014 heeft Ed zijn tweede album ‘Closer Than Skin’ uitgebracht. Dit album, in Engeland opgenomen, bevat samenwerkingen met Peter Slager (BLØF), Christon Kloosterboer (Rigby) en Carey Willetts (Athlete).

Zondag 22 maart staat Ed in de huiskamer van Culture Club de Haere. Aanvang om 17:00 uur en een kaartje kost 7,50 euro en verkrijgbaar aan de kassa of te reserveren via info@cultureclubdehaere.nl Voor het huiskamer concert kunt u genieten van een ouderwets stamppotje die geserveerd wordt vanaf 16:00 uur voor 7,50 euro. De maaltijd van te voren even reserveren.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.