eagles zegt contract met kolder formeel op

Go Ahead Eagles heeft het contract van aanvoerder Marnix Kolder formeel opgezegd. Dat meldt het Algemeen Dagblad. De beëindiging van het contract wil echter niet zeggen dat er voor de spits geen mogelijkheid meer is om langer bij Eagles te blijven.

De club zal op korte termijn de gesprekken over een nieuw contract beginnen. Kolder zelf staat volgens het AD positief tegenover een langer verblijf in Deventer, maar zou ook al door andere clubs zijn benaderd.

Eigenlijk was de 34-jarige spits in 2011 al voornemens te stoppen met het profvoetbal. Hij bereikte destijds een akkoord met amateurvereniging Harkemase Boys, waarna Joop Gall hem bij Eagles wist te halen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.