Home / archiefcentraal / dylan en iris kampioenen gv nieuwleusen

dylan en iris kampioenen gv nieuwleusen

Afgelopen week is het clubkampioenschap toestelturnen bij GV Nieuwleusen gehouden. Onder grote belangstelling van onder andere ouders/verzorgers, opa’s en oma’s lieten de kinderen van groep 1 tot en met 8 hun prestaties zien op de onderdelen balk, brug, vloer en sprong.

Dylan van den Hoogen scoorde deze middag als recreant het hoogst aantal punten en Iris van Zwol deed dit als wedstrijdsporter. Beide ontvingen een beker en wisselbeker en mogen zich het hele jaar Clubkampioen 2015 noemen!

Lees ook

CRT huldigt Mitchel Schotman

RAALTE – Wielervereniging CRT heeft woensdag 15 september Mitchel Schotman gehuldigd voor zijn BMX-prestaties. Mitchel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.