de volkstuinders doen snoeiwerk voor gemeente

De Volkstuinders vereniging Raalte heeft deze week een gedeelte van de beplanting bij de volkstuinen gesnoeid. Dat deed de vereniging in samenspraak met de gemeente Raalte. Maar ook om de schaduwoverlast op te lossen.

“De Volkstuinders vereniging is erg tevreden over het overleg met de gemeente Raalte om de schaduwoverlast op de volkstuinen op te lossen. De gemeente Raalte zal op deze locaties mogelijk de beplanting vervangen. Dit zal naar verwachting in het najaar van 2015 en het voorjaar van 2016 gebeuren”, vertelt Jan Godeke, voorzitter van De Volkstuinders vereniging.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.