Home / archiefcentraal / de volkstuinders doen snoeiwerk voor gemeente

de volkstuinders doen snoeiwerk voor gemeente

De Volkstuinders vereniging Raalte heeft deze week een gedeelte van de beplanting bij de volkstuinen gesnoeid. Dat deed de vereniging in samenspraak met de gemeente Raalte. Maar ook om de schaduwoverlast op te lossen.

“De Volkstuinders vereniging is erg tevreden over het overleg met de gemeente Raalte om de schaduwoverlast op de volkstuinen op te lossen. De gemeente Raalte zal op deze locaties mogelijk de beplanting vervangen. Dit zal naar verwachting in het najaar van 2015 en het voorjaar van 2016 gebeuren”, vertelt Jan Godeke, voorzitter van De Volkstuinders vereniging.

Lees ook

‘Na de teleurstelling begint het nu weer te kriebelen’

Luttenbergsfeest in afgeslankte vorm: drie terrassen geopend en een klein omlijstend programma LUTTENBERG – Ruud …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.