Home / archiefcentraal / de linderte gaat voor continurooster

de linderte gaat voor continurooster

Voordat het besluit genomen is zijn ouders geraadpleegd. 83,5 procent van de ouders heeft hun voorkeur bekend gemaakt. Daarvan koost 84 procent voor het continurooster. De overige 16 procent koos voor het overblijven tussen de middag met een kleine groep ouders.

De school is blij dat er zoveel draagvlak is voor één variant. “We denken dat de keuze voor het continurooster een keuze is die toekomstbestendig is. En we verwachten dat in de nabije toekomst steeds meer scholen zullen overstappen naar een vorm van continurooster.”

Lees ook

Open huis bij Pop Rock Factory

RAALTE – Pop Rock Factory houdt zaterdag 25 september een open huis. Tussen 14.00 en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.