Home / archiefcentraal / de haere decor voor zesde bunkercross

de haere decor voor zesde bunkercross

Voor de deelnemers is er keuze uit vier afstanden: één, twee, vijf en tien kilometer. De kortste afstand start om 10.15 uur en is bedoeld voor jongens en meisjes tot en met negen jaar. Een half uur later gaat de twee kilometer van start voor deelnemers van 10 tot en met 12 jaar. Voor de jeugd zijn er bekers voor de nummers 1, 2 en 3 in de diverse leeftijdscategorieën.

Om 11.30 uur staan de dames en heren voor de vijf kilometer aan de start. Een uur later volgt de start van de laatste en langste afstand: de 10 kilometer. Voor de dames en heren senioren zijn er prijzen in natura in de diverse leeftijdscategorieën. Voor verbetering van het parcoursrecord op de tien kilometer is een geldprijs beschikbaar. Na afloop ontvangt elke deelnemer een herinnering.

Nieuw dit jaar is de elektronische tijdregistratie van Racetimer, waardoor de hardlopers een goed beeld kunnen krijgen van hun tijd.

Inschrijfgeld tijdens de voorinschrijving van de Bunkercross bedraagt 4 euro voor de één en twee kilometer en 6,50 euro voor de vijf en tien kilometer. Inschrijving is mogelijk tot 7 maart via www.inschrijven.nl, tenzij de limiet is bereikt. Na-inschrijven op de dag zelf kunnen ter plekke tot een half uur voor aanvang worden gedaan.

Voor nadere informatie zie de website van www.avdaventria.nl

Lees ook

Bootcamps voor sporters met beperking

REGIO – Om fit aan de start van het nieuwe seizoen te verschijnen organiseren de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.