Home / archiefcentraal / dames sparen134 pakketten voor voedselbank

dames sparen134 pakketten voor voedselbank

Een prachtig initiatief van Giny Hoogeslag en Rianne Krieger. De dames hebben de afgelopen periode zegeltjes gespaard voor boodschappenpakketten bij de Plus. De opbrengst, 134 voedselpakketten, hebben zij gedoneerd aan de Voedselbank in Raalte.

Heel veel mensen hebben de gespaarde zegeltjes gebracht bij de dames. Giny en Rianne hebben de zegeltjes vervolgens ingeleverd bij Plus Severijn in Heeten en er boodschappenpakketten voor gehaald. Vrijdag werden de dozen overhandigd aan de voedselbank in Raalte.

Lees ook

Vijf ‘betaalbare’ huurwoningen erbij in Noorder Koeslag

RAALTE – In opdracht van SallandWonen bouwt bouwbedrijf Roosdom Tijhuis vijf betaalbare huurwoningen voor één- …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.