Home / archiefcentraal / dames 1 kwiek zaterdag gehuldigd

dames 1 kwiek zaterdag gehuldigd

Het eerste damesteam van handbalvereniging Klink-Nijland Kwiek uit Raalte wordt zaterdagavond, na de laatste thuiswedstrijd van het seizoen, gehuldigd. Afgelopen weekend werd het team kampioen van de eerste divisie, waardoor het komend seizoen weer op het hoogste niveau van het land speelt.

Voorafgaand aan de wedstrijd tussen Kwiek 1 en PSV, wordt het team om 18.30 uur onthaald in Tijenraan. Om 19.30 uur begint vervolgens de wedstrijd. In de rust zullen de jeugdkampioenen E1, D1 en B1 gehuldigd gaan worden. Na afloop zullen de dames gehuldigd worden en zal er afscheid genomen worden van trainer/coach Arthur Langedijk, teammanager Bianca Alferink en speelster Daniëlle Schutte.

Naar verluidt is er een leuk programma in elkaar gezet en zal de gehele vereniging samen met handballiefhebbers het feest kunnen gaan vieren. Na afloop is er tijd om de dames en begeleiding te feliciteren in het restaurant van Tijenraan.

Lees ook

Waterschap geeft minder uit door corona en droogte

ZWOLLE – Waterschap Drents Overijsselse Delta (WDODelta) gaf vorig jaar bijna zeven miljoen euro minder …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.