d66 haast maken met dubbelspoor

D66 Overijssel wil haast maken met de realisatie van dubbelspoor tussen Deventer en Zwolle. “Sterke verbindingen dragen bij aan sterke steden. Mensen die voor studie of werk met de trein reizen moeten kunnen rekenen op een veilige en zekere reis. Met een dubbel spoor tussen Deventer en Zwolle zijn we weer een stuk verder op de goede weg.”

Zaterdag 7 en 14 maart reizen D66-kandidaten voor de Provinciale Staten per trein van Deventer naar Wijhe en terug. Zij vragen hiermee aandacht voor de verdubbeling van het spoor op dit traject. In februari riepen de Staten op om alles in het werk te stellen haast te maken. De democraten vertrekken rond 12.00 uur uit Deventer.

Voorafgaand aan de treinreis gaan de kandidaten de Deventer straten in om aandacht te vragen voor thema’s als Meer Banen, Minder Lasten, Beter Onderwijs. Dit doen zij ook in Olst en Wijhe.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.