chique of sportief de deur uit op elferink schoenen

Mai Mai heeft trendy sneakers van soepel kalfsleer gemaakt voor de dames. Daarnaast staan er hippe urban sneakers, stoere enkellaarsjes en elegante pumps in de winkel. Maar er zijn ook trendy schoenen te vinden van de merken Paul Green, Gabor, Vai Vai, Piedi Nudi, MJUS, S.Oliver, Superga. Teveel om op te noemen en slechts een kleine selectie van het totale aanbod.

Voor de dames hebben we ook trendy schoenen met uitneembare zolen waardoor de schoenen uitermate geschikt zijn voor bijvoorbeeld steunzolen.

Voor de heren zijn er nieuwe urban runners, boots en sneakers in de kleuren taupe, blauw, wit, zwart en cognac. Je moet dan denken aan merken zoals Floris van Bommel, Greve, Australian, HUB, Rehab en G-Star.

Speciaal voor de kids zijn er hippe sneakers op wijdtematen zodat deze schoen om iedere voet past. De schoenen zijn voorzien van een mooie kleurencombi. Denk aan merken als Giga, Track Style, Twins, Red Rag Shoesme, New Balance. Natuurlijk zijn alle genoemde merken slechts een selectie van wat er bij Elferink Schoenen te vinden is.

Via de website, http://elferinkschoenen.nl/, kunnen mensen zeven dagen per week en 24 uur per dag oriënteren, reserveren en bestellen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.