cda vraagt aandacht voor kruispunt bos

CDA Overijssel wil dat er aandacht komt voor de verkeerssituatie bij Kruispunt Bos. Maandagmiddag komen politici van de partij naar de kruising om actie te voeren. CDA- Tweede Kamerlid en woordvoerder infra Martijn van Helvert , Statenlid Christiaan Schrijver en lijsttrekker Eddy van Hijum zijn samen met de lokale CDA-fractie, wethouders en omwonenden ter plekke om de noodzaak van actie toelichten.

“Het moet nu eens doordringen in Den Haag, dat ook in het Oosten goede wegverbindingen bijdragen aan de Nederlandse economie en dat aanpak van bepaalde wegen in verband met verkeersveiligheid noodzakelijk is”, licht Christiaan Schrijver de infratour toe. “We zijn het zat dat er steeds toezeggingen worden gedaan, maar er uiteindelijk geen actie wordt ondernomen. Onze ondernemers worden hier de dupe van, om over het aantal (dodelijke) verkeersslachtoffers maar te zwijgen.”

Om de doorstroming en veiligheid te verbeteren, wil het CDA dat de marsroute van 2×2 baans 100km weg zo snel mogelijk wordt gerealiseerd. Het liefst dan ook te beginnen bij knooppunt Bos, waar onder andere schoolgaande kinderen met gevaar voor eigen leven de N35 moeten oversteken, als dat gezien de drukte al mogelijk is.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.