burgervaders in roalter wind

“Raalte is het Volendam van bestuurlijk Nederland,” schrijft Maarten Metz van Roalter Wind. “Waar het dorp Volendam al generaties lang allerlei muzikanten en voetballers voortbrengt, is Raalte de kraamkamer van wethouders en burgervaders. Op dit moment zijn bijna tien actieve burgemeesters in Nederland actief met roots uut Roalte.”

Afgelopen week kwamen vier hoofdrolspelers uit de nieuwe Roalter Wind bij elkaar om samen het nieuwe nummer in ontvangst te nemen. Gerrit Jan Gorter, Henk Robben, Roger de Groot en Michael Sijbom hieven het glas in restaurant Zwakenberg, een van de erkende Afhaalpunten.

Henk Robben, burgemeester van Wierden, sprak zijn bewondering en waardering uit over de originele wijze waarop Roalter Wind de verschillende burgervaders had geportretteerd.

Extra afhaalpunt in Olst

Restaurant Jam Jam in Olst is het eerste erkende Afhaalpunt in dit dorp aan de IJssel. “Als je in Wijhe – bij Keukenland, red. – Roalter Wind kunt afhalen, kunnen wij in Olst niet achterblijven”, aldus de eigenaar van dit gezellige restaurant.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.