broeklanders op tv winnaar pakt 85 mille mee

Zondagavond waren de Broeklanders die plaats mochten nemen in de studio van Postcodeloterij Miljoenenjacht op tv te zien. We verklapten al dat de Sallanders met lege handen de studio verlieten, maar nog niet hoeveel de winnaar mee naar huis nam. Dat was 85.000 euro.

In het vak van Broekland wist niemand een prijs in de wacht te slepen. Grote winnaar werd Aadrop, met twee auto’s en twee mensen achter de desk.

In de finale stond een man uit Barendrecht. Hij koos koffer nummer 10, waar uiteindelijk 1.000 euro in bleek te zitten. De finalist verkocht hem echter voor liefst 85.000 euro. Een mooi bedrag, maar hij stopte eigenlijk één beurt te laat (lekker makkelijk he, zo achteraf). Voorafgaand aan zijn ‘deal’ kreeg hij namelijk bijna het dubbele door de bank geboden.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.