broeklander vervoer discobus grote schande

“De jongeren staan te plassen in tuinen bij een tussenstop, de gangpaden staan vol en na afloop is het een grote bende op de tussenstopplek. Zeg je er wat van, dan krijg je hoongelach en spottende opmerkingen naar je hoofd geslingerd. En de buschauffeur vindt het allemaal prima”, reageert een Broeklander, die liever anoniem wil blijven, nadat hij het zaterdagavond vol verbazing gade sloeg.

“Tot mijn grote verbijstering zag ik zaterdagavond twee bussen van Lucky Rijssen bij ons voor de deur staan om gasten op te halen voor de discotheek. Dat was rond 22.40 uur, toen ik toevallig buiten was om een sigaret te roken. Afgaand op het lawaai betrapte ik gasten uit de bus die stonden te urineren in de voortuin van bewoners aan de Van Dongenstraat. Schande!”

Maar dat is niet het enige wat de Broeklander dwars zit. “Het is een schande dat een bedrijf bussen overvol met mensen vervoert, dat zij passagiers laten staan, zelfs in het gangpad en bij de chauffeur. Het is een schande dat de chauffeurs toekijken en schouderophalend verder rijden na het aanzien van hun gasten die urineerden in de tuinen. Het is een schande dat de chauffeurs wachten op de urinerende gasten zonder enige actie of verontwaardiging. Het is een schande dat een bedrijf als Lucky Rijssen winst en geld laten prevaleren ten koste van bezit van derden. Blijkbaar zijn hier geen instructies verstrekt geen overlast te bezorgen. Het is een schande dat het bedrijf de jongeren toelaat zich vol te laten lopen tijdens de busrit en er volop drankgebruik in de bus mogelijk is. En het is een schande dat men toestaat dat gasten van Lucky Rijssen met hoongelach en spottende opmerkingen de bewoners van Broekland tegemoet treden. Want dat was wat mij overkwam.”

De Broeklander noemt het ‘waardeloze bedrijfsvoering’ en een ‘bedrijf onwaardig’. “En voor de goede orde, het waren geen Broeklanders, maar gasten die reeds in de bus aanwezig waren en de tussenstop gebruikten als urineerpauze. Blijkbaar is er in de bus geen gelegenheid om gebruik te maken van een toilet, maar om dan gebruik te maken van de tuinen van mensen die toevallig wonen bij een bushalte slaat werkelijk alles.”

Nadat de bussen vertrokken nam de Broeklander een kijkje op de plek waar de bussen stopten. “Er lag een plastic zak vol bierflessen en bierblikjes. Deze zak hebben de jongeren na urineren achtergelaten op straat. Inmiddels heb ik de politie en Lucky Rijssen op de hoogte gebracht van wat er zaterdagavond gebeurde.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.