broekland wint op bezoek bij koninklijke ud

Broekland heeft zondagmiddag uitstekende zaken gedaan. De club won op bezoek bij Koninklijke UD met 1-2. Door de overwinning slaat Broekland een gat van zeven punten met de club uit Deventer, die overigens wel een wedstrijd minder speelde. Met de drie punter verstevigt Broekland de positie in de middenmoot.

Voor de Koninklijke was het treffen met Broekland min of meer een laatste kans om de aansluiting met de ploegen boven zich te vinden. Het team dat enorm veel tegendoelpunten te verwerken krijg wist de wedstrijd echter niet tot een goed resultaat te brengen. Broekland lijkt zich daardoor in één klap veilig te hebben gespeeld.

Voor Koninklijke UD is er ook niets aan de hand. De Deventenaren hebben nog vijf punten voorsprong op de gevreesde plekken. Zondag was echter een mooie aangelegenheid om er voor te zorgen dat men naar boven kon kijken. Door het verlies zal Koninklijke UD nog achterom moeten blijven kijken, terwijl Broekland stiekem het oog op Holten kan gaan richten.

Want Holten staat op de zevende plek zes punten voor op nummer acht Broekland. Voor de laatstgenoemde is de winst een ook zeer welkom na drie verliespartijen op rij. Koninklijke UD vindt zichzelf terug op de tiende plek met vijf punten meer dan nummer elf OVC. Koninklijke UD heeft daarentegen ook nog een wedstrijd meer te gaan.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.