broekland verliest van een scherper dalfsen

Broekland heeft zondagmiddag in eigen huis verloren van Dalfsen. Na een doelpuntloze eerste helft, scoorde Dalfsen snel na rust. Uiteindelijk werd die stand vlak voor tijd verdubbeld. Volgens Arnoud Rouwenhorst, trainer van Broekland, zat zijn ploeg geen moment echt in de wedstrijd.

“We hebben vandaag verloren van een ploeg die veel scherper oogde dan wij”, analyseert Rouwenhorst de verliespartij. “Ze waren vandaag in ieder geval duidelijk beter dan wij. Al met al zijn wij als Broekland-zijnde geen moment in de wedstrijd geweest. Elke keer waren we een stap te laat.”

Toch kan de trainer geen verklaring vinden waarom dat zo was. “Als ik dat wist had ik er wel wat aan kunnen doen”, reageert de Rouwenhorst met een knipoog. “Ik kan mijn jongens ook niet verwijten dat ze geen inzet toonden, maar het viel simpelweg ook telkens niet onze kant op.”

Vlak na rust scoorde Dalfsen de 0-1, alvorens de score werd verdubbeld zeven minuten voor tijd. Door de overwinning komt Dalfsen op drie punten van Broekland. Broekland heeft nog wel één wedstrijd minder gespeeld. Rouwenhorst maakt zich geen zorgen om het feit dat Dalfsen de aansluiting heeft hervonden. “Dat doet me niet zoveel. Binnen de competitie is een hele brede middenmoot. Alle ploegen kunnen punten van elkaar pakken. Dat zie je ook wel aan de uitslagen van vandaag”, doelt Rouwenhorst op het spannende middenmoot gevecht in de vierde klasse H. “Wij moeten gewoon lering trekken uit slechte wedstrijden en de volgende pot weer proberen te winnen met ons eigen spel.”

Dat gaat Broekland volgende week voor het eerst na de nederlaag van zondag proberen in Diepenveen. Nummer negen Dalfsen gaat tegelijkertijd op bezoek bij nummer twee ABS.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.