broekland verliest bij diepenveen

In Diepenveen lukte het Broekland vanmiddag niet om de wedstrijd tot een goed einde te brengen. De ploeg van Arnoud Rouwenhorst verloor met 3-1 van Diepenveen.

Diepenveen herstelde zich vandaag goed van de zeperd vorige week tegen nummer laatst IJsselstreek (3-0). “Voor vorig weekend hadden we zeven wedstrijden achter elkaar gewonnen”, zegt Diepenveen-trainer Ralph Mens. “Daardoor zijn de jongens misschien wat gaan zweven, maar na de nederlaag van vorige week staan ze nu weer met beide benen op de grond.”

In de 21e minuut was het Gijs de Rooij die de thuisploeg op 1-0 zette. Twee minuten later was het opnieuw De Rooij die het netje liet bollen voor Diepenveen: 2-0. Met deze stand op het bord zochten beide teams na 45 minuten spelen de kleedkamer op. “Eigenlijk hadden we al vaker moeten scoren voor rust, maar de scherpte ontbrak. In de tweede helft kwam er meer druk van Broekland en dat resulteerde in de 2-1”, zegt Mens. “Dan wordt het toch nog weer even spannend, maar in de 80e minuut scoorde Timo Broekman de verlossende 3-1.”

Mens stelde vandaag een heel jong team op, maar dat was volgens hem niet terug te zien op het veld. “De A1 was vrij dit weekend en daardoor konden wij drie talenten uit dat team meenemen. Zij hebben zich uitstekend aangepast en speelden mee alsof ze nooit anders deden. Hieruit blijkt maar weer dat het met de toekomst van het eerste elftal in Diepenveen wel goed zit.”

Volgens Mens had de score veel hoger uit kunnen vallen vandaag, maar dat mag niet baten. Volgens de Diepenveen-trainer lag dat met name aan de scherpte van zijn spelers. Aan het einde van de tweede helft werd er nog een doorgebroken Diepenveen-speler naar het gras gewerkt, maar tot ieders verbazing trok de scheidsrechter slechts een gele kaart.

Broekland blijft dankzij deze nederlaag achtste in de Vierde Klasse H. Met heel veel geluk vindt het team van Rouwenhorst nog aansluiting bij de bovenste ploegen, maar dan mag er vanaf nu eigenlijk niet meer verloren worden. Volgende week wacht Broekland een zware pot, want dan staat een uitwedstrijd bij koploper Witkampers op de rol.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.