broekland na rust langs de gazelle

Broekland won dit weekend van het lagergeplaatste De Gazelle. In Deventer werd het 0-4. ”Na rust gaven wij het in tien minuten weg,” waren de worden van Gazelle-trainer Cor Kiezebrink.

”Wij voetbalden aardig mee en gingen met 0-0 de rust in. Na de rust komt Broekland op voorsprong en dan geef je het in tien minuten uit handen,” verklaarde Kiezebrink. Voor de Gazelle is het de hoogste tijd om snel punten te pakken. Door de zege van concurrent Ulu Spor zakte de Gazelle weg naar plek dertien. Een plek die rechtgeeft op rechtstreekse degradatie. Kiezebrink: ”Wij moeten gewoon weer een keer winnen. Dat geeft ons dan weer zelfvertrouwen voor de wedstrijden erna.”

Aan het begin van het seizoen deed de Gazelle nog prima mee in 4H, maar dat is nu wel anders. In de laatste tien wedstrijden werd er slechts eenmaal gewonnen. Dat gebeurde halverwege december tegen concurrent Ulu Spor. Samen met OVC’21, Ulu Spor en IJsselstreek gaat de Gazelle uitmaken welke twee teams er gaan degraderen in 4H. ”Wij doen in ieder geval niks onder voor de andere teams die moeten gaan vechten tegen degradatie,” besloot Kiezebrink.

De Gazelle speelt volgende week de uitwedstrijd tegen Haarle. Broekland komt dan op eigen veld in actie tegen Dalfsen.

Stand 4H:

1: Witkampers 15-39

2: ABS 16-29

3: SV Zwolle 16-29

4: Diepenveen 16-29

5: Fc RDC 16-28

6: Holten 16-27

7: Haarle 16-25

8: Broekland 15-24

9: Koninklijke UD 14-20

10: Dalfsen 16-18

11: Ulu Spor 14-11

12: OVC’21 16-11

13: De Gazelle 15-10

14: IJsselstreek 15-7

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.